HTC Titan, en vanvittig Windowsphone

Jeg har i trekvart år vært i besittelse av en HTC Titan. Dette er en smartmobil av den litt større klassen. Stor skjerm på 4,7 tommer og selve telefonen er på 13×7 cm. og i underkant av en cm tykk (eller tynn). Og vanvittig batterikapasitet.

bildet lånt fra HTC.com

 

 

 

 

 

 

I det hele er telefonen ekstremt responsiv. Et svært godt kamera, med makro-funksjon og tilpasset rask deling av bilder rett på feks Facebook. (dette brukes mye).

Av de mere gøyale applikasjonene som følger med fra HTC er “Online Medier”, med dette kan du ta kontroll på Homeserveren og Mediasenteret under tven og spille av video og musikk direkte på Tven din eller anlegg. (også mye brukt). Det finnes selvsagt også egne apper tilgjengelig på Marketplace for å koble på Homeserveren eller for å kontrollere Xboxen.

Jeg kunne sikkert ramse opp i det uendelige alle mulige funksjoner jeg er fornøyd med. Men, da blir det alle også. Jeg har hittil ikke funnet noen svakheter. Har jeg forresten nevnt batterikapasiteten? En uke kan den følge med meg rundt omkring før den ber meg lade. Under heftig bruk av spill, DLNA-funksjoner og masse ringing kan nok batteritiden reduseres til to dager, men den er svært sparsommelig på batteri.

Hjertelig Takk Microsoft og HTC.. Dere har laget et fantastisk produkt. Jeg gleder meg til WindowsPhone 8, men det spørs vel om jeg er klar til å bytte fra meg Titan selv når Windowsphone 8 blir tilgjengelig.

http://www.htc.com/no/smartphones/htc-titan/
http://www.windowsphone.com/

 

 

 

 

 

 

Microsoft Surface – Ny Pad, Tablet, PC fra Microsoft

Igår lanserte Microsoft en ny æra i selskapets historie. Sammensmeltingen av programvare og maskinvare kulminerte i en helt ny tablet pc, Microsoft Surface.

Microsoft Surface er en serie med pcer basert rundt det nye operativsystemet Windows 8 Som er touchbasert og med Metro-grensesnitt. De nye tabletene er tynne og lette. Laget av magnesium, eller som Microsoft kaller teknologien VaporMG (uttales Vapormag).

I første omgang er det to modeller; en basert på en Arm-prosessor og en ivy-bridge intelprosessor. Sistnevnte er en fullverdig pc som kan kjøre alle applikasjoner du idag benytter på WIndows 7.

To virkelig hardtslående features kommer med disse nye tabletene, touchcover og kickstand. En integrert støtte som lar pcen stå hvor som helst med 22 graders vinkel. Innebygget to kameraer, et bak og et foran. Med 22 graders vinkling på kameraene. Og touchcover som fungerer både som tastatur og som deksel. Under presentasjonen igår brøt jubel og applaus løs da Touchcover ble vist frem. Dette er ekstrautstyr dersom man kjøper andre pads eller tablets.

 

Se hele presentasjonen her Microsoft Surface Keynote

Og besøk Microsoft Surface sin hjemmeside her: http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx

Fjernavinnstallere programmer på PCer

En sak som iblant kan være problematisk er å avinstallere programmer som ikke har korrekt msi-fil i Systemcenter.

Du har ikke alltid anledning til å koble deg på pcen til vedkommende via Remota Assistance og bruke Add Remove Programs.

Da kommer PSExec inn med en hjelpende hånd.
Åpne CMD-vindu med Administrator rettigheter.

Og skriv inn:

C:\Windows\system32\psexec.exe \\pcnavn\ -s wmic product where name=”Microsoft Office 2010 Professional” uninstall